Европейски Ден на Предприемача
Начало Регистрация Програма Презентации Организатори Спонсори Полезни връзки За контакти BG EN

ЕВРОПЕЙСКАТА ИНИЦИАТИВА "СЪЮЗ ЗА ИНОВАЦИИ". МОДЕЛИ НА ПАРТНЬОРСТВО: АКАДЕМИЯ – БИЗНЕС - ОБЩЕСТВО

SU LogoSofia Municipality Logo Европейски ден на предприемача (ЕДП)
26-27 Септември 2011

Под патронажа на Министерство на икономиката, енергетика и туризма и на Министър Трайчо Трайков
ЕВРОПЕЙСКАТА ИДЕЯ

Европейският ден на предприемача е инициатива, която има сериозни традиции в Обединена Европа. Тя възниква в рамките на мрежата PAXIS (The Pilot Action of Excellence on Innovative Start-ups) и има за цел да популяризира успешни модели за създаване и развитие на нови предприятия. Концепцията за този форум е въведена от мрежата на европейските градове - EUROCITIES и Европейската комисия. Повече информация можете да намерите тук и тук.

ЕВРОПЕЙСКИ ДЕН НА ПРЕДПРИЕМАЧА '2011
26-27 Септември 2011 г. Интер Експо Център София


За девети път Софийският университет "Св. Климент Охридски" и Община София организират Европейски ден на предприемача (ЕДП).
Тази година той се провежда в рамките на Европейската седмица на малките и средни предприятия и ще протече под патронажа на Министерство на икономиката, енергетиката и туризма и Министър Трайчо Трайков.
Всички ресорни министерства, както и повече от 20 представителни публични, неправителствени и частни структури вземат участие в неговата подготовка. Към различните събития по време на ЕДП проявяват интерес и много чуждестранни организации.
Европейският ден на предприемача дава възможност за среща на хората с предприемчив дух и иновативни идеи, представители на малкия и среден бизнес, на академичната общност – учени, студенти, докторанти, на браншовите организации, на неправителствения сектор и ангажираната държавна и местна администрация, за обсъждане на успешни модели и ефективни решения в осъществяване на иновативното развитие на страната ни и очертаване насоките за хармонизиране на предприемаческата дейност с европейските стандарти.
Програмата на ЕДП е структурирана в 2 пленарни сесии, 18 тематични сесии, еднодневен семинар, 3 сесии "работилници за предприемчивите", делова игра "От бизнес идеята до бизнес модела" и 1 панел за "Въпроси и отговори".
Основни лектори ще бъдат представители на Европейската комисия, държавни ведомства и институции, неправителствени организации, бизнес асоциации и камари, органи на местната власт, университети и други организации, имащи отношение към иновативното развитие на малкия и среден бизнес и съм предприемачеството.

РЕГИСТРАЦИЯ ЗА УЧАСТИЕ
Ако някоя от темите и практическите занимания са привлекли вашето внимание, можете да се регистрирате за участие тук.

Моля, обърнете внимание!
На 21 септември 2011 г., електронната регистрация ще бъде преустановена, за да се осигури технологично време за изготвяне на баджове за участниците. Регистриране за участие ще бъде възможно да се направи на място в ИнтерЕкспо Центъра.

 
 
 

Информацията в този сайт е публична и може да бъде разпространявана.

Creative Commons License
Лиценз:Creative Commons Attribution 2.5 Bulgaria License.
 
Софийски Университет "Св. Климент Охридски", ФМИ