Европейски Ден на Предприемача
Начало Регистрация Програма Презентации Организатори Спонсори Полезни връзки За контакти BG EN
SU Logo

Предприемачество в условия на пандемия


15 октомври 2020, онлайн


Скъпи приятели,
За първи път форумът ще се проведе онлайн! Животът ни поднесе изненада, ограничавайки възможността да се съберем лично очи в очи както сме го правили в последните 17 години. Навършвайки пълнолетие, Европейския ден на предприемача 2020 е изправен пред ново предизвикателство – да бъде трибуна на младите предприемачи, да обсъжда мнения, да споделя идеи, да критикува, чрез ново наложената форма на общуване – онлайн. Изправени пред това предизвикателство, ви каним да участвате в поредното издание на форума. За тази цел моля, изпратете Вашите заявки за участие, попълвайки регистрационната форма, достъпна тук. Една седмица преди форума ще получите линк, през който ще можете да се включите на живо в събитието, да задавате въпроси! До среща в онлайн пространството!
Очакваме Ви!


ЕВРОПЕЙСКАТА ИДЕЯ

Европейският ден на предприемача е инициатива, която има сериозни традиции в Обединена Европа. Тя възниква в рамките на мрежата PAXIS (The Pilot Action of Excellence on Innovative Start-ups) ии има за цел да популяризира успешни модели за създаване и развитие на нови предприятия. Концепцията за този форум е въведена от мрежата на европейските градове - EUROCITIES и Европейската комисия.

Европейския ден на предприемача 2020
15 октомври 2020, Онлайн


Научноизследователският сектор на Софийския университет "Св. Климент Охридски" организира 18-о издание на Европейски ден на предприемача - 2020 г. Ежегодният форум за насърчаване на предприемачеството в България ще се проведе на 15 октомври 2020 г. онлайн от 10.00 до 13.00 часа. Фокусът на събитието по традиция ще бъде върху състоянието на студентското и младежко предприемачество в България, възможностите за финансиране и менторските програми, осигуряващи допълнителни знания на предприемачите.

Какво се случи с предприемачеството при обявяването на извънредното положение с какви проблеми се сблъска то, в какви посоки намери възход, къде се провали, имаше ли и има ли в момента осигурено финансиране за добрите идеи, откъде може да се учи допълнително – всичко това ще бъде част от първия дискусионен панел на форума.

Акцент на втората част ще бъде отговорът на въпроса как се справиха предприемачите с предизвикателствата на момента с техните лични истории. С история за старт и рестарт в условия на криза ще се включи един успял българин, който избира свободата да работи когато и където си иска пред комфорта на удобното кресло в банка.

По традиция, участието в Европейски ден на предприемача - 2019 – Предприемачеството – от малките стъпки до големия успех е безплатно, но след задължителна регистрация.

РЕГИСТРАЦИЯ ЗА УЧАСТИЕ
Попълнете регистрационната форма тук.
За допълнителна информация:
Антон Андонов,
Център за трансфер на технологии в НИС на Софийски университет "Св.Климент Охридски,
E-mail: andonov.anton@gmail.com

 
 

Информацията в този сайт е публична и може да бъде разпространявана.

Creative Commons License
Лиценз:Creative Commons Attribution 2.5 Bulgaria License.
 
Софийски Университет "Св. Климент Охридски", ФМИ