Европейски Ден на Предприемача
Начало Регистрация Програма Презентации Организатори Спонсори Полезни връзки За контакти BG EN

Предприемачеството – от малките стъпки до големия успех

SU Logo 7 ноември 2019, Дом на Европа, ул. "Георги С. Раковски" № 124, София

С подкрепата на Министерство на икономиката и ОИЦ-София
ЕВРОПЕЙСКАТА ИДЕЯ

Европейският ден на предприемача е инициатива, която има сериозни традиции в Обединена Европа. Тя възниква в рамките на мрежата PAXIS (The Pilot Action of Excellence on Innovative Start-ups) ии има за цел да популяризира успешни модели за създаване и развитие на нови предприятия. Концепцията за този форум е въведена от мрежата на европейските градове - EUROCITIES и Европейската комисия.

Европейския ден на предприемача 2019
7 ноември 2019, Дом на Европа, ул. "Георги С. Раковски" № 124, София


Научноизследователският сектор на Софийския университет "Св. Климент Охридски" организира 17-о издание на Европейски ден на предприемача - 2019 г. Ежегодният форум за насърчаване на предприемачеството в България ще се проведе на 07 ноември 2019 г. в залата на Дома на Европа - Представителство на Европейската комисия в София от 9.00 до 17.00 часа. Фокусът на събитието по традиция ще бъде върху състоянието на младежкото предприемачество в България, възможностите за финансиране и менторските програми, осигуряващи допълнителни знания на предприемачите. Форумът ще се превърне в трибуна за представяне на предприемачи с успешни проекти и ще даде възможност да бъдат обменени идеи и практики за успешното реализиране на добрата бизнес идея. На Европейския ден на предприемача - 2019 ще бъдат представени най-новите източници за финансиране на предприемачеството - банки, финансови дружества и фондове, оперативни програми на Европейския съюз и други финансови инструменти. Основен акцент на форума ще бъдат и менторските програми, осигуряващи допълнителни знания на предприемачите.

Участието в Европейски ден на предприемача - 2019 – Предприемачеството – от малките стъпки до големия успех е безплатно, но след задължителна регистрация.

Събитието се провежда с подкрепата на Министерството на икономиката и Областен информационен център – София.

РЕГИСТРАЦИЯ ЗА УЧАСТИЕ
Попълнете регистрационната форма тук.
За допълнителна информация:
Антон Андонов,
Център за трансфер на технологии в НИС на Софийски университет "Св.Климент Охридски,
E-mail: andonov.anton@gmail.com

 
 

Информацията в този сайт е публична и може да бъде разпространявана.

Creative Commons License
Лиценз:Creative Commons Attribution 2.5 Bulgaria License.
 
Софийски Университет "Св. Климент Охридски", ФМИ